УНСС преминава в неприсъствено обучение

  • 20 октомври 2021 15:36

  • 284
  • 0
УНСС преминава в неприсъствено обучение
© Pixabay

Със заповед на ректора на Университета за национално и световно стопанство /УНСС/ от 21 октомври, до излизането на нова заповед на министъра на здравеопазването, в УНСС се преустановяват присъствените учебни занятия за всички форми и степени на обучение. Това съобщават от пресцентъра на висшето училище.

Учебните занятия за всички форми и степени на обучение ще продължат онлайн чрез MS Teams, включително и занятията по "Физическо възпитание и спорт".
Административното обслужване в УНСС ще се извършва по възможност онлайн, но при необходимост от присъствено обслужване, то ще става при спазването на заповедта на министъра на здравеопазването и с носенето на защитна маска на лицето.
Заседанията на академичния, факултетните и катедрените съвети ще се организират от разстояние, като ще се осигурява пряко и виртуално участие по електронен път при спазването на изискванията за кворум и лично гласуване. Изключения ще се допускат само с разрешение на ректора.
Процедурите по заемането на академичните длъжности, придобиването на степените "доктор на науките" и "доктор", на държавните изпити и защитите на дипломни работи, ще се организират от разстояние, неприсъствено.

Здравният министър направи уточнение за новите мерки относно правото на труд

Борислава Бибиновска
284 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини