Кметът доктор Христо Грудев откри учебната година в Асеновград

  • 15 септември 2021 14:50

  • 206
  • 0
Кметът доктор Христо Грудев откри учебната година в Асеновград
© Община Асеновград

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев откри официално новата учебна 2021 г./2022 г. в СУ "Свети Княз Борис I", където самият той е бил възпитаник.

"Поздравявам Ви най-сърдечно по повод Първия учебен ден. Знанието е необходими за всички вас, за да успеете в живота. Приятно е всеки ден в училище - срещи с приятели и съученици. Искам да пожелая здраве и търпение на всички ученици, преподаватели и на родителите, защото с тяхната подкрепа и помощта в семейна среда обучението става по-лесно", каза пред присъстващите доктор Грудев.

В програмата на официалното откриване бяха включени млади таланти от школото, които изпълниха няколко песни и рецитираха празнични слова. Приветствие имаше и от директорът на учебното заведение Петър Шиков.

Веднага след края на церемонията по откриването на Първия учебен ден, той заедно с кмета на Асеновград, изпратиха "на добър час" учениците, като изляха менче с вода по пътя им. Доктор Христо Грудев след това посети и ОУ "Ангел Кънчев", където направи оглед, за да се увери, че класните стаи в учебното заведение са подготвени да посрещнат възпитаниците на школото, след мащабния ремонт. Там кметът седна до децата в VI клас, които му споделиха вълненията си от днешния ден.

Борислава Борисова
206 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини