Министър Денков обясни защо е сменен шефът на Центъра за развитие на човешките ресурси

  • 25 юни 2021 15:15

  • 828
  • 1
Министър Денков обясни защо е сменен шефът на Центъра за развитие на човешките ресурси
©

Преди около месец е било сменено ръководството на Центъра за развитие на човешките ресурси - структура към Министерството на образованието и науката, която администрира европейските програми „Еразъм +“ и „Европейски корпус за солидарност“, съобщи просветният министър Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С пред БНР.

Той обясни и причините за кадровата рокада, след която на мястото на предишния изпълнителен директор Петьо Кънев е бил назначен Михаил Балабанов.

Министър Кузманов участва в конференция за старта на новия седемгодишен период на програмите „Еразъм +“ и „Европейски корпус за солидарност“

„Имаше съмнения затова как се разпределят средствата, как се подбират проектите, имаше влияние затова, че може би организацията не е както трябва. Затова с влизането си в министерството направихме анализ на настоящата ситуация и сменихме ръководството“, каза служебният министър на образованието и науката Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Мая Йорданова
828 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.06.26 | 12:58

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П АКО ИСКАТЕ ИСТИНСКА БОРБА СЪС КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО( 15 ) САМО ТАКА ЗАПЛАТИТЕ ВИ И ПЕНСИИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ВИСОКИ

Добави коментар

Водещи новини