Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн

  • 25 януари 2021 16:16

  • 445
  • 1
Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн
© Google Maps

Изпитните сесии за образователно-квалификационните степени "бакалавър" и "магистър" /редовна и поправителна/ от зимния семестър в Техническия университет ще се състоят "отдалечено в електронна среда, в съответствие с планирания график". Това се посочва в заповед на ректора на Техническия университет в София проф. инж. Иван Кралов, публикувана в сайта на висшето училище.

Поради въведената извънредна епидемична обстановка ръководителите на звената трябва да предвидят през лятната изпитна сесия допълнителни изпитни дати за дисциплините от зимния семестър, се препоръчва в заповедта на ректора на Техническия университет в София.

Над 65 магистърски програми за учебната 2020/2021 г. в Техническия университет – София

Тази година учебните програми са преработени в съответствие с новите референтни рамки, приети от академичното ръководство, като срокът за обучение по всички специалности е намален с половин година – съответно на една година и на две години.

Новите магистърски специалности са „Висш мениджмънт“ и „Мениджмънт и бизнес-информационни системи“ в Стопанския факултет и „Анализ на големи масиви и потоци от данни“ във Факултета по приложна математика и информатика, „Иновативни комуникационни технологии и предприемачество“ – на български и на английски език във Факултета по телекомуникации, съвместно с Университета Алборг, Дания.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
445 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.01.25 | 16:35

1
Преди години се хилеха какво е това "Дистанционно висше" , а сега всички са така пхахахаххахахахахахаха

Добави коментар

Водещи новини