Министър Вълчев пожела на студентите да бъдат здрави и силни личности, да са знаещи и успяващи хора

  • 08 декември 2020 17:13

  • 283
  • 0
Министър Вълчев пожела на студентите да бъдат здрави и силни личности, да са знаещи и успяващи хора
© bulphoto (архив)

В приветствие министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 честити празника на българските студенти и им пожелава да бъдат здрави, да бъдат силни личности, знаещи и успяващи хора.

Борисов за студентския празник: Днес повече от всякога имаме нужда от достойни и образовани хора!

"На всички Вас ние разчитаме за изграждането на бъдещето ни. Затова са толкова важни основите, които днес полагате Вие заедно с Вашите преподаватели. Бъдете любопитни, взискателни, не спирайте с усилията си, защото качественото образование изисква това. Натрупването на знания и умения през целия Ви живот е ключово за Вас, като специалисти в областта, която сте избрали и в не по-малка степен за цялото ни общество", отбелязва в приветствието си образователния министър.

"Учете се всеки ден, доверете се на опита и знанията на своите преподаватели, бъдете дръзки и уверено вървете към реализацията на мечтите си!", пожелава на българските студенти за 8 декември министър Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини