Онлайн обучението в Русенския университет продължава

  • 03 декември 2020 14:43

  • 182
  • 0
Онлайн обучението в Русенския университет продължава
© Getty images

До края на зимния семестър е удължен срокът за онлайн обучение на студентите от Русенския университет. Това съобщиха от висшето училище в крайдунавския град.

Предвидено е зимният семестър за всички курсове и специалности да приключи на 18 декември т.г., а за регулираните специалности "Право", "Медицинска сестра", "Акушерка" и "Кинезитерапия" - на 23 декември. Студентите от специалността "Лекарски асистент" ще приключат зимния семестър на 29 януари идната година.

Зимната изпитна сесия и поправителната сесия ще се състоят онлайн, а също и държавните изпити и дипломните защити. От университета информират, че началото на летния семестър за студентите от всички курсове и специалности, редовно обучение, ще бъде поставено на 22 февруари 2021 г., а за студентите в задочна форма - на 6 февруари 2021 година.

Как учениците с нарушено зрение учат дистанционно?

Съобразно епидемичната обстановка ректорът чл.-кор. проф. Христо Белоев ще издаде допълнителна заповед за начина на провеждане на учебните занятия. От университета информират още, че процедурите за придобиване на научни степени и за заемане на академични длъжности ще се провеждат онлайн до 31 януари 2021 година. Ограничава се до тази дата и присъствената работа на администрацията, като ще бъде изготвен график за осъществяване на дежурства от служителите.

Novini.bg
182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини