Министър Терзийски към бъдещите служители на МВР: Следвайте добрите примери

"Разширявайте познанията и уменията си, за да сте готови за предизвикателствата, пред които ще се изправите". Това е казал на студентите в Академията на МВР вътрешният министър Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в при откриването на учебната година.

Сред гостите на събитието беше и кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, депутати, представители на университети и висши учебни заведения.

Иван Гешев взе участие в откриването на новата учебна година в Академията на МВР

В обръщението си министър Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в пожелал на първокурсниците през следващите четири години да затвърдят убеждението, че са направили верния избор.

"Бъдете упорити и неуморни, когато изучавате професионалните дисциплини. Доверявайте се на научния капацитет и опита на своите преподаватели. Следвайте добрите примери и съвети на колегите от практиката, които ще се включват в определени етапи от обучението Ви", призовал е още вътрешният министър.

Ректорът на Академията на МВР ст. комисар проф. дн Любомир Тимчев пожелал на студентите мечтата да бъдат служители на реда да ги окрилява през цялото им обучение и да прерасне в твърдост, за да защитават достойно професията.

При празничното откриване на учебната година е било присъдено и почетното научно звание "Доктор хонорис кауза" на о.р ген.Калчо Таушанов. Освен това министърът и столичният кмет са открили кабинет в памет на доц д-р Марчо Марков и доц. д-р Константин Мариновски, които са оставили трайна диря като преподаватели на дисциплината "Опазване на обществения ред" в АМВР , допълват от пресцентъра на министерството.

Коментари

  1. 2020.10.01 | 15:02
    Престъпник, който нареди на мутрите-ченгета да бият хората... Ще дойде и деня на възмездието!!! #ОСТАВКА !!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет