Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени днес в Сливен

Четири зрелостнички, завършили с отличие, бяха наградени днес в Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на общината, където кметът Стефан Радев е приел отличничките и ги е поздравил за успешното приключване на гимназиалния етап и високите резултати.

Наградени са Ванина Вълкова, ученичка от ППМГ "Добри Чинтулов"-Сливен, която има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование.

През учебната 2019/2020 г. тя е положила три държавни зрелостни изпита, на които има пълен отличен успех. Ванесса Терзиева, ученичка от ПГПЗ "Захарий Стоянов"-Сливен има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. Ралица Жекова, ученичка от ППМГ "Добри Чинтулов"-Сливен, завършва с отличен успех по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование и е с изявени способности в областта на науката.

Кристиана Кънева, ученичка от Националната художествена гимназия "Димитър Добрович"-Сливен със специалност "Иконопис" е завършила с отличен успех и има редица отличия от изяви на регионално, национално и международно равнище.

Всяка от тях е получила сребърна възпоменателна монета "Старият бряст", енциклопедия и цветен албум с най-емблематичните за Сливен места.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет