Диян Стаматов: Ако нямаше дистанционно обучение, сега щеше да има провалена учебна година

  • 14 юни 2020 15:47

  • 2235
  • 5
Диян Стаматов: Ако нямаше дистанционно обучение, сега щеше да има провалена учебна година
© Булфото (архив)

Много критики отнесе проведеното дистанционно обучение. Никога не трябва да забравяме, че ако не бяхме направили дистанционното обучение, сега щяхме да имаме провалена учебна година, негативно отношение към всички учители и силен спад на доверие към цялата образователната система. Това заявява Диян Стаматов - председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България и директор на 119-то Средно училище "Акад. Михаил Арнаудов" в София, в коментар за електронното обучение в училищата.

"Можеше много неща да бъдат далеч по-добре, но учители, директори и родители се справихме в пандемичната ситуацията и дадохме много, за да бъдем всички по-добре и най-вече здрави. Дори и да имаше слаби места в реализирането, със сигурност героите на успешното реализиране са учителите! Няма да се изморя да повтарям:  "Благодаря на учителите и директорите на България!". Заедно можем да променим образованието на страната ни към по-добро!", изразява увереност Диян Стаматов.

Красимир Вълчев: Обучението в електронна среда се проведе добре

Последвайте канала на

Novini.bg
2235 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
????

2020.06.14 | 16:06

1
А, ТЯ - учебната година, НЕ е ли ПРОВАЛЕНА?!

2020.06.14 | 20:32

5
не, даже им подариха матурите без нищо да са учили, само и само да завършат,има деца които не знаят кой е Елин Пелин или Вазов
ясновидец

2020.06.14 | 20:31

4
Благодарение на дистанционното обучение, имах възможността да видя с очите си защо българските ученици нищо не знаят - защото учителите са много слаби преподаватели,нямат педагогическа способност ,само педагогическа диплома. Сега вече не обвинявам децата за слабия успех,защото това е успехът на учителите.
Мария

2020.06.14 | 18:50

3
Ако....щяхме да имаме...провалена година...никога да не забравяме...!!!...Моя позната много харесва сложните времена...и затова я отбягвам...
Тая година и тъпи седесари влизат във ВУЗ

2020.06.14 | 17:17

2
И там искат да ядат.

Добави коментар

Водещи новини