ТУ - София ще проведе втори отдалечен кандидатстудентски изпит по математика

  • 09 април 2020 17:00

  • 675
  • 0
ТУ - София ще проведе втори отдалечен кандидатстудентски изпит по математика
© ТУ-София

След успешно проведения на 28.03.2020 г. първи отдалечен изпит по математика, на който се явиха над 500 кандидат-студенти, на 11.04.2020 г. Техническият университет – София отново ще проведе отдалечен изпит по математика.

Това съобщиха от пресцентъра на учебното заведение. Допуснатите участници трябва да имат отдалечен достъп чрез непрекъсната интернет връзка до компютърна конфигурация с налични и работещи видеокамера и микрофон. Изпитът ще се проведе чрез използване на специализирана университетска платформа и приложението Google Hangouts Meet. Обявяването на резултатите с точките ще се извърши автоматично след приключване на изпита и всеки кандидат-студент ще може да ги види в профила си. Допълнителна информация за предстоящия изпит може да се намери на страницата на ТУ-София – www.tu-sofia.bg.

Техническият университет в София открива кандидатстудентската си кампания

ТУ – София междувременно проведе успешно още три отдалечени предварителни изпита - по рисуване, по композиция и по английски език.

На 25.04.2020 г. е насрочен още един, трети отдалечен кандидатстудентски изпит по математика.

Техническият университет – София, водещото техническо училище в страната, предлага за учебната 2020-2021 г. обучение по 32 бакалавърски специалности.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
675 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини