Цвета Караянчева връчи наградата ''Студент на годината''

  • 17 декември 2019 10:14

  • 736
  • 5
Цвета Караянчева връчи наградата ''Студент на годината''
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи наградата ''Студент на годината''.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите. Председателят на парламента връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Технически университет – София, специалност ''Топлоенергетика и ядрена енергетика''. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

Цвета Караянчева ще връчи наградата "Студент на годината"

Сред присъстващите бяха председателят на Комисията по образонието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици.

Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
736 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Глиган

2019.12.18 | 21:53

5

Като вида Гербавата пасмина по новините,става ми е жалко за България.

мдаа

2019.12.17 | 13:23

4

Цвете , това момче е по-умно от цялата ви парламентарна група!

2019.12.17 | 10:26

1

В герб само повтарят това което са чули някъде

Цвета

2019.12.17 | 11:13

3

Караконджелова от ГЕРБ

Муньо

2019.12.17 | 11:05

2

От МГЕРБ

Добави коментар

Водещи новини