Красимир Вълчев ще участва в конференция за предизвикателствата пред педагогическото образование през ХХI век

09 декември 2019 14:01

Красимир Вълчев ще участва в конференция за предизвикателствата пред педагогическото образование през ХХI век
© МОН
277 1

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва утре в конференция на тема "Перспективи и предизвикателства пред педагогическото образование през ХХI век". Това съобщи пресцентърът на МОН.
Форумът започва от 9.30 часа в "София хотел Балкан".

Заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева ще участва утре в международна конференция на тема "Научноизследователски инфраструктури на бъдещето - синергия, устойчивост, интелигентен растеж и социално въздействие".

Министър Вълчев предлага промени в наредбата за учителския труд

В рамките на двудневното събитие ще бъде представена Националната пътна карта за научноизследователска инфраструктура, която ще бъде финансирана с над 20 милиона лева през 2020 г. Ще бъде обсъден и напредъкът на проектите за Центровете за върхови постижения и за Центровете за компетентност, които започнаха през 2018 г. с подкрепата на Европейския фонд за регионално развитие чрез оперативната програма "Наука и образование за интелигентен растеж".

Конференцията с участието на заместник-министър Карина Ангелиева започва утре от 9.30 часа в зала 6 на Националния дворец на културата.

Красимир Вълчев: Ако младите се чувстват европейци в България, няма да емигрират

Novini.bg
277 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Candida

2020.03.18 | 04:41

151290
Candida oktober 2020 barcelona trikot kinder ter stegen, günstige fußballtrikots international juli 2020 günstige fußballtrikots international, james rodriguez trikot Fussball Trikots Kinder. Lotti

Добави коментар