Мария Габриел ще открие конференция по повод "20 години Център за развитие на човешките ресурси - "Еразъм+"

  • 05 декември 2019 15:39

  • 293
  • 2
Мария Габриел ще открие конференция по повод "20 години Център за развитие на човешките ресурси - "Еразъм+"
© Булфото (архив)

Еврокомисарят за иновации и научни изследвания, култура, образование и младеж Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще открие утре конференцията "20 години Център за развитие на човешките ресурси - "Еразъм+" - "Changing lives, Opening minds".

Форумът се открива от 10.00 часа в "Интер експо център" в София. Събитието се организира от Центъра за развитие на човешките ресурси /ЦРЧР/, в качеството му на Национална агенция по програмата "Еразъм+" и по програмата "Европейски корпус за солидарност" на Европейската комисия. На форума ще се направи обзор на осъществените през годината дейности и на успехите, постигнати в сферата на европейските програми за образование и обучение в България. Ще се отбележи и 20 години от създаването на Центъра. На официална церемония повече от 40 български организации ще бъдат наградени със сертификат за качество на организации, чиято работа е отличена за успешно изпълнение на проекти по програмата "Еразъм+".

Мария Габриел: Образованието е кауза, създаваме "Зелен Еразъм"

Като част от събитието, ще се състои изложението "И аз умея" с 18 работни и творчески ателиета, в които талантливи деца и младежи, участвали в проекти по програмата "Еразъм+" и по програмата "Европейски корпус за солидарност", ще демонстрират знания и умения, придобити при работата по европейски образователни и младежки проекти.

Конференция на тема "Ролята на образованието за насърчаване на фундаменталните ценности на ЕС" ще се проведе утре в София

Като официални гости на конференцията, освен еврокомисарят Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, се очакват също министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Поканени са над 350 участници - представители на български образователни институции, учители, преподаватели, студенти, ученици и представители на организации, работещи в сферата на образованието и младежта.

По-късно същия ден, от 17:00 часа в Централния военен клуб комисар Габриел ще се включи в церемонията „Лекар на годината – София 2019“, която отличава труда на най-изявените лекари на столицата.

На 7 декември (събота) от 10:00 часа в НДК комисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще открие среща на високо равнище за Западните Балкани по покана на българския евродепутат Ангел Джамбазки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
293 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
степан

2019.12.05 | 17:43

2

Затова сме на дъното в PISA.

Яспис

2019.12.05 | 16:19

1

ОЛЕЛЕ-ЛЕ-ЛЕ!

Добави коментар

Водещи новини