Фандъкова: Инвестициите в образованието са най-важни

Министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 и столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска откриха новата учебна година в Първа английска езикова гимназия, предаде репортер на Novini.bg.
 
"Първият учебен ден е празник за всеки българин. От годините на българското възраждане до сега, няма семейство, което да не почита този светъл ден - празник на ума и сърцето. Благодарим на Столична община и лично на Фандъкова за завършването на проекта за ремонт на гимназията. Нека да се радваме и развиваме новата визия на България. Първа английска винаги е била еталон за интелигентност и традиции. На добър час", заяви директорът на Първа английска гимназия Нели Петрова.
 
 
Ученици подариха букети на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и министър Вълчев.
 

 

"Скъпи ученици, родители, гости и учители. Днес не е официален празник, но е най-празничният ден. Днес е денят с най-много вярва в бъдещето. Ние вярваме в образованието, много неща ни разделят, но желанието за образование на децата ни обединява. Желая ви енергия и сили, защото на тях се крепи бъдещето ни. Благодаря на родителите, защото вие подкрепяте децата към по-светло бъдеще. Учете ги да уважават учителите си. Желая всички ученици да се чувстват щастливи. Поздравявам Столична община и Фандъкова за ремонтираната материална база и за новата изградена част. Поздравление за това, което прави Столична община", заяви Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.
 
 
"Уважаеми родители, ученици и учители, щастлива съм, че днес отново съм с вас. За втора година откриваме първи учебен ден с нова сграда. Инвестициите в образованието са най-важни. Днес е началото на развитие и разрастване. Уважаеми учители, вие имате трудната задача да намерите пътя на всеки ученик, да ги научите да ценят себе си, да уважават другите и да им покажете разликата между доброто и злото. Скъпи родители, знайте, че вашите деца са прекрасни. Всяко е отлично в своите способности - математика, езици, спорт и изкуство.Помогнете им да бъдат самостоятелни, да стоят зад каузи и да създават приятелства. Тази година изградихме нов корпус на вашето училище с 22 стаи и нов спортен салон. Пожелавам успешна учебна година - на добър час ", каза още кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.
 

Коментари

 1. 2019.09.16 | 09:47

  Йорданке ти си синя гъска,
  евро-пари на халос пръскаш,
  и София, СДС-мъстийо,
  е в аки, кал и мръсотия.

 2. 2019.09.16 | 09:59

  Абе комунистко нагла.Досега беше важно да грабите и да осирате софия, сега изведнъж образованието било най важно.Чудите се как да се подмажете на избирателите за да продължи герберския грабеж.

 3. 2019.09.16 | 10:02

  Какви инвестиции бе герберско кукувиче .С тия инвестиции и заплати за функционалните неграмотни учители и преподаватели произвеждате само функционални неграмотни ученици и студенти и опростачвате българскидеца и младежи .Произвеждате опростачени избиратели и нищо по-вече с тия инвестиции и заплати .

 4. 2019.09.16 | 09:44

  Даже всеки пръволак
  със Бойко прави си ташак,
  а за мутресата Йорданка
  се знае че е нимфоманка.

 5. 2019.09.16 | 09:40

  Всеки ден статии за тая. Голям страх ги тресе герберите да не им падне кмета от власт ,защото знаят , че това ще началото на краят им.

 6. 2019.09.16 | 09:35

  как руската мафия печели от реекспорт на български лекарства. Кашони с надпис BGfarm пристигат легално в Русия, а после руската мафия ги препродава в Иран, Южна Америка и северна Африка и си поделят печалбата със седесарската мафия. СДС-мафията на власт отлично се разбира с руската, и за заблуда на народа правят тук шпионски скандали, уж се мразят.

 7. 2019.09.16 | 09:38

  Два пъти сините примати
  мавзолея как взривяват,
  той дори не се поклати,
  а те се срамно напикават.

  На третий път свещена сграда
  на лумпените се предаде,
  и що е днеска тамо, седесар?
  На кучетата писоар.

 8. 2019.09.16 | 10:48

  Сетила се Мара да се побара!

 9. 2019.09.16 | 11:03

  Не инвестициите са важни, в образованието са важни УЧИТЕЛИТЕ. Язък че си била "учителка" т.е. директорка, т.е. гербератска крадла.

 10. 2019.09.16 | 12:29

  са гола' во'да.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет