Синдикатът на българските учители за 22-а година организира Националния конкурс "Учител на годината"

  • 08 май 2019 15:14

  • 244
  • 0
Синдикатът на българските учители за 22-а година организира Националния конкурс "Учител на годината"
© Булфото

За двадесет и втора поредна година Синдикатът на българските учители /СБУ/ при КНСБ организира Националния конкурс "Учител на годината". Това съобщиха от СБУ.

В заключителния етап на тазгодишния конкурс, който ще се състои на 10 май от 11.00 ч. в "София хотел Балкан", са номинирани над 100 учители и директори, като измежду тях ще бъдат излъчени победителите в десет направления. Те са предучилищно възпитание и подготовка, начално образование, хуманитарно образование, природоматематическо образование, изкуства и спорт, професионално образование, директори и помощник-директори, възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници, млади учители и учители наставници.

На форума ще бъдат връчени награди на удостоените със званието "Учител на годината" и на носителите на специалната награда на председателя на СБУ Янка Такева.

Като гости са поканени вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, министри на образованието от 2001 до 2017 г., президентът на КНСБ Пламен Димитров, учени и социални партньори.

Последвайте канала на

Novini.bg
244 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини