Дете е с имплант в окото след жесток побой в училище в Луковит

  • 06 март 2019 08:52

  • 3818
  • 3
Дете е с имплант в окото след жесток побой в училище в Луковит
© Кадър Нова телевизия

Десетокласник напада седмокласник в Луковит. По-малкият ученик е със сериозни наранявания, като най-тежко е пострадало окото му. Разправията между двете момчета е станала точно преди 1 месец.

Ден преди случая двамата тийнейджъри се спречкват на футболния терен.

„Другото момче се ядосало, че синът ми го финтира, заплашва го. После синът ми отива на тренировка и пред приятели казва, че е ударил шамари на по-големия ученик. Това не е вярно”, разказа пред Нова телевизия Надежда Колева, майка на пострадалото момче.

На следващия ден през голямото междучасие по-големият ученик напада по-малкия. Пострадалият получава черепно-мозъчна травма, а в последствие лекарите откриват и сериозни наранявания на окото.

„Сложиха му имплант в окото в София. Лечението продължава. В момента няма вертикално движение на окото. Лекарите много се надяват до половин година това да отшуми”, разказа още Колева.

Зам.-директорката на училището Росица Георгиева обясни, че нападателят ще бъде преместен в друго училище и процедурата вече е задействана. Досега той не е имал провинения, няма дори отсъствия. Родителите му живеят в чужбина, а момчето живее при баба си и дядо си. В училището се е явил вуйчо му.

„Ние ще накажем насилника, но това какво ще породи? Преместването ще натрупа срам, вина, злоба, гняв. Момчето е извършило това, защото няма родители, с които да споделя. Институциите преди това не са си свършили работата. Има програми за управление на гнева, учителите трябва да бъдат обучавани как да се справят с конфликтите”, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия училищният психолог Младен Владимиров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3818 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Bennett@

2019.03.06 | 10:49

3

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук.......>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

асд

2019.03.06 | 10:27

2

управление на гнева???? голем смех

4epa

2019.03.06 | 09:45

1

za takiva urodi TBУ

Добави коментар

Водещи новини