Кунева посети училището в Хитрино

  • 04 януари 2017 16:47

  • 2069
  • 1
Кунева посети училището в Хитрино
© Булфото (архив)

Вицепремиерът и министър на образованието и науката в оставка Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 посети СУ "Д-р Петър Берон" в Хитрино, за да провери на място как вървят ремонтните дейности.

Имахме информация, че до края на зимната ваканция ремонтите ще са приключили, но в последните дни на декември разбрахме за забавяне, затова дойдохме да проверим, каза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, цитирана от БТА. Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил я увери, че до края на деня трябва да завърши остъкляването на училището.

От просветното министерство е осигурен допълнителен 32-местен автобус за учебното заведение в Хитрино. Очаква се от другата седмица в селото да пристигне и мобилна група психолози, която да работи с учениците и учителите. След посещението в Хитрино Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 се срещна с директорите на професионалните гимназии от област Шумен, бизнеса и местната власт за обсъждане на предизвикателствата пред професионалното образование.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2069 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Коста

2017.01.05 | 11:47

1
Пръмова, стига стойки!Не се прави,че ти пука за хората, ти си снаха на апаратчик от БКП и такава ще си останеш!Останалото е мълчание!

Добави коментар

Водещи новини