На метър от училищна ограда: Огромен клон падна върху автомобили в центъра на Пловдив

  • 02 октомври 2024 16:45

  • 354
  • 1
На метър от училищна ограда: Огромен клон падна върху автомобили в центъра на Пловдив
© Булфото архив

Огромен клон се стовари върху два автомобила в центъра на Пловдив.

Инцидентът е станал на метър от оградата на основно училище „Кочо Честеменски”, предава Трафикнюз.

Дървото се намира на тротоара на улица „Дружба”, от страната на учебното заведение. Без видима причина клонът се откършил и паднал върху спрени под него коли.  

В същото време дворът на училището бил пълен с деца. По думите на очевидци се е чул силен трясък, клонът се прекършил и паднал.

Клон падна върху пешеходка и автомобил в Пловдив

„Всички се събраха около оградата на школото. Учителите бяха притеснени, тъй като в същото време е имало много деца в двора. Имаха физическо възпитание и по чудо клонът не попадна в пределите на училището. В момента улица „Дружба” е блокирана от листата. Живущи разказаха, че преди дни е било почиствано от клони, паднали от силния вятър”, каза очевидка.

За инцидента е сигнализирано до спешния телефон 112. Пострадали пешеходци няма, само материални щети по пострадалия автомобил.

Заради силните ветрове в Пловдив само за два дни Пожарната в града е реагирала на над 30 сигнала за паднали клони, изкоренени дървета, опасно надвиснали кабели и дори скъсан билборд.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
354 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.10.02 | 18:56

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/myxpro

Добави коментар

Водещи новини