Кой е виновен за мелето пред варненска дискотека?

  • 25 септември 2024 08:47

  • 2163
  • 9
Кой е виновен за мелето пред варненска дискотека?
© Кадър Нова телевизия

Кой е виновен за мелето пред варненска дискотека и имат ли право охранителите да удрят клиенти на заведения?

Въпросите възникнаха след масово сбиване между около 20 български младежи и украински моряци във Варна. Част от случилото се е записано и на видео. На кадрите се вижда как един от охранителите замахва няколко пъти с бухалка и удря украинец, който лежи на земята.

Оказва се, че момиче е в основата на мелето. Един от украинците настоятелно ухажвал жена от българската компания. Започнал бой, а в него се включили и трима от охранителите на заведението.

Брутален побой в дискотека във Варна

Според една от версиите единият украинец бил боксьор с редица награди. След употреба на много алкохол той станал агресивен и започнал да удря всеки, когото види. Именно той е заснет легнал пред дискотеката. Служителят, който го удря с бухалка, е задържан за срок до 24 часа след мелето. Той е на 20 години и няма предишни криминални прояви, казват от МВР.

Случаят е от нощта срещу 18 септември. Образувано е досъдебно производство. Тежко пострадали няма. Всички потърпевши са с леки телесни повреди. За нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди законът предвижда затвор за срок до 3 години.

Темата в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия коментира Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията на МВР. Той е експерт по сигурност и от около 15 години обучава охранители.

„Охраната в такъв тип заведение е най-сложна. Там ходят много хора, пият алкохол, а част от тях отиват, само за да се сбият”, обясни Иванов.

По думите му това е причината в другите държави да е въведен фейс контрол. „Допускат се само хора, които нямат външни белези, че са отишли да се забавляват, биейки хора”, допълни експертът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2163 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Видиш ли хохол бий го

2024.09.25 | 11:51

9
Удри с лопатата, налагай го здраво :)
kravar

2024.09.25 | 10:58

8
samo boi po tiq mrasni orki !

2024.09.25 | 10:51

7
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> shout.to/maxpro
Усраински моряци

2024.09.25 | 09:49

6
Му ха ха ха :)
Гнусна Украйна ска измет

2024.09.25 | 09:49

5
И какво правят тук да вървят да се бият оня наркоман еленски се скъса да просии да се налага сякаш някой му е длъжен
Трепай укросвинете

2024.09.25 | 09:47

4
Без жал!
Към 2 значи

2024.09.25 | 09:42

3
Да се държат с жена ти като с боклук някакви украйнски мърши и не са виновни е браво и ти си същия боклук
Няма невинни

2024.09.25 | 09:19

2
Кой е виновен ли? Всички са виновни. В такава ситуация няма невинни. В тия чалготеки се избиват комплекси с алкохол менте и всички се мислят за богове след няколко чаши. Алкохола е доказан инсигатор на боеве сред умствено изостанали комплексари. В случая няма значение дали са българи, украинци, руснаци, британци, германци, боклука си е боклук.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.25 | 09:03

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини