Столични полицаи удариха голямо количество дрога и закопчаха дилъри

  • 12 септември 2024 12:23

  • 329
  • 2
Столични полицаи удариха голямо количество дрога и закопчаха дилъри
© МВР

Служители на Първо РУ иззеха над килограм и половина наркотици, задържани са двама мъже, единият от които - рецидивист, съобщиха от МВР. 

Арестът на двамата – на 29 и 38 години, е осъществен на 10 септември т.г. в хода на спецоперация срещу наркоразпространението, разпоредена със заповед на директора на СДВР.

Действията са проведени от служители на Първо РУ, след придобита информация и предприети процесуални действия в дома на 29-годишния рецидивист в столичния квартал „Дървеница“. 

При извършеното претърсване криминалистите намерили и иззели голямо количество дрога - 120 грама кокаин, 500 грама екстази, 400 грама тревиста маса, 500 грама амфетамин, 50 грама кристали, както и електронни везни, машина за вакуумиране и множество празни пликчета с различни размери и етикети за тях.

Удар на СДВР: Заловиха близо 6 кг наркотици

В рамките на разследването била изяснена съпричастността към престъпната дейност и на 38-годишния мъж.  В дома му били открити пакетчета с кокаин и хероин, подготвени за разпространение.

Материалите по случая са докладвани в Софийска градска прокуратура и мъжете са привлечени като обвиняеми по чл. 354 А от НК, наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Удар на СДВР: Заловиха близо 6 кг наркотици

Последвайте канала на

Радина Лазарова
329 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.09.12 | 13:44

2
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.09.12 | 12:52

1
bace e naredil vsi4kite mu dilari da sa osvobodeni na miga i gi pusnaha

Добави коментар

Водещи новини