Лаборатория за отглеждане на канабис е разбита в село край Монтана

  • 09 септември 2024 13:49

  • 282
  • 3
Лаборатория за отглеждане на канабис е разбита в село край Монтана
© МВР, архив

Лаборатория за отглеждане на канабис е разкрита в частен имот в монтанското село Долна Рикса, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

На 08.09.2024 г. в РУ Монтана постъпил сигнал, че 27-годишен монтански жител отглежда наркотични растения в ползвания от него имот в селото. Незабавно била сформирана група от служители на РУ Монтана и Специални тактически действия при ОДМВР Монтана, която при проверка на сигнала установила лаборатория за отглеждане на канабис.

В стопанска постройка, оборудвана с модерна охладителна, осветителна и вентилационна система, били намерени общо 21,4 кг засадени растения от вида на конопа с височина от 30 до 110 см, както и 1 кг суха листна маса и изсушени стръкове коноп. В имота били открити още конопено растение и 6,1 грама суха листна маса.

При извършените процесуално-следствени действия са иззети наркотичните растения и оборудването за тяхното отглеждането - климатик, множество специализирани осветителни тела, филтри за въздуха, таймери за подходящо осветление, светлоотразителни платна, разклонители, почвена смес, препарати за подхранване на почва, вентилатори, уреди за регулиране на влага, устройство за извличане на масло от коноп, ел. везна.

Митничари предотвратиха опит за контрабанда на канабис

В РУ Монтана за 24 часа са задържани двама жители на град Монтана, установени в имота. Образувано е досъдебно производство по чл. 354а, ал. 1, предл. 4 и чл. 354в, ал. 1, предл. 3 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
282 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.09 | 14:38

3
отиде му на човека зимнината
ЦИК МИГ ОТИВАТ у РЕКИАТА

2024.09.09 | 14:05

2
Докато Няма Публично ЗАКЛАНА П.а.ч.а.в.р. а от ( TР)ДАНСь , Нещата ще Стават и по Зле ! К,,У,,Р,В,,И,,Т,,Е и П,,Е,,Д,,,,Р,,А,,С,,Т,,И,,Т,,Е от Tр(ДАНС (ДС) ще Следят Оценките и Дипломите на Ученици и Студенти ! ФОРМУЛАТА на (ТР)ДАНС Разкрита: П,,И,,Д,,Е,,Р,,А,,С,,Т Плюс Л..Е..С..Б....И..Й..К..А Равно на (ТР)ДАНС ! Г,,е,,й Б,,а,,р,,д,,а,,к,,а (ТР)ДАНС го Създаде С..ъ..в..е..т..с..к..о..т..о К,,о,,п,,е,,л,,е ,Херсонския П,,и,,д,,е,,р,,а,,с,,т с Руско Гражданство СерГейь ЯКОВь ь, Син на Масовия УБИЕЦь Димитриь Станишевь ! Закона за (ТР)ДАНС с 135 Ч,Л,,Е,,Н,А го Изработи Известната с "Тишината в Леглото си" Татянаь Дончеваь ! (ТР)ДАНС е нещо като Хелзинския Комитет или БГО ДЖЕМИНИ ! Защитава Правата на Г..е..й, Л,,е,,с,,б,,и,,й,,к,,и, Б,,и..с..е..к..с..у..а,,л..н..и и Т..р..а..н..с..с..е..к..с..у..а..л..н..и ! По Препоръка на Хелзинския Комитет в (ТР)ДАНС Приемат Само К,,У,,Р,,В,,И и П..Е...Д..Е..Р..А..С..Т..И, Защо Били в Неравностойно Положение ! Ш,,В,,Е,,С,,Т,,Е,,Р,,И,,Т,,Е от (ТР)ДАНС Бръмчат Главно около Библиотекарския в Слатина и Разбира се пред Министерството на Земеделието ! Митьоь Гестапото ги Школува за Агенти с Пенсионерската си П,,И,,Ш,,К,,А , а Шаренковаь им Центрова Х,,А,,Л,,К,,И,,Т,,Е с Монстър СТРАПОН ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое Г,,О,,В,,Е,,Д,,О да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! М,,Ъ,,Р,,Ш,,А, И..З....Р..О..Д , И,,З,,М,,Е,,Т, У..Т..А..Й..К..А, Б,,О,,К,,Л,,У,,К, ГАД, С,,У,,Р,,О,,Г,,А,,Т, Д..Е..Г..Е...Н...Е..Р..А...Т, П,,О,,,Д,,Ч,,,О,,В,,Е,,К, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Т..ъ..п..о ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое Г,,О,,Е,,Д,,О да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И,З,,М,,Е,,Т, У..Т..А..Й..К..А, Б,,О,,К,,Л,,У,,К, Г..А..Д, С,,У,,Р,,О,,Г,,А,,Т, Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т, П,,О,,Д,,Ч,,О,,В,,Е,,К, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !
ха,ха,ха

2024.09.09 | 14:04

1
за първи път чувам, че тревата расте в "лаборатория".

Добави коментар

Водещи новини