Нападение в аптека в София, служител е намушкан с нож

  • 21 август 2024 19:00

  • 2714
  • 2
Нападение в аптека в София, служител е намушкан с нож
© Bulphoto (архив)

57-годишен криминално проявен нападна и намушка с нож служител в аптека на булевард „Шипченски проход в София.

След светкавични действия на Първо районно управление на СДВР нападателят е задържан. Нападението е станало след скандал между двамата, предаде БНР.

Нападателят с множество криминални регистрации, осъждан и е лежал ефективни присъди.

Четирима задържани в София при опит за обир на офис на мобилен оператор

В момента пострадалия 43-годишен служител на аптеката е в болница.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2714 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.08.21 | 20:03

2
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex
КАТИЛА Е ШИЗО СФФФФИНЯЯ

2024.08.21 | 19:29

1
Браво, всички с малко разум в Краварника са за Тръмп. Той е кандидата на Вл. Владимирович и ще е следващият краварски президент. Така ония отвъд океана ще се научат да не си пъхат носа в интересите на Русия. А без американска подкрепа Европа ще е завинаги не само под руско влияние, но и под руско командване. Защото без руските ресурси и руския газ европейската икономика фалира и само до 1-2 години европейците ще ядат плъхове и домашните си любимци. Партия Възраждане се позиционира правилно в цялата геостратегическа обстановка, затова ни трябва властта в България за да позиционираме правилно и държавата. Веднъж падне ли над Европа руската власт, повече никога няма да има отърване!

Добави коментар

Водещи новини