Бащата на пострадалото при катастрофа дете: Извадих частично семейството си от колата

  • 21 август 2024 07:24

  • 6722
  • 1
Бащата на пострадалото при катастрофа дете: Извадих частично семейството си от колата
© Кадър: Нова телевизия

Бях с двете си деца, пътувахме за Орешак. След Български извор видях бързо движеща се кола срещу нас. Фаровете и се озоваха в моята лента и направих маневрен удар. Това разказа Никола, баща на 7-годишното дете, транспортирано от Плевен до София с медицински хеликоптер след катастрофа. 

В инцидента участва и певицата Анелия. 

Извадих частично семейството си от колата. Детето ми беше изхвърчало от колата. От отсрещния автомобил никой не дойде да помогне и да съдейства, обясни Никола. 

По думите му не е вярна информацията, че е употребявал амфетамин. "Пробата ми за алкохол беше отрицателна. Дадох и проба за наркотици. Не успях да изчакам пълния тест. От линейката ме извикаха и трябваше да тръгвам. Аз съм дал кръвна проба. Никога в живота си не съм употребявал наркотици и съм против тези неща, обясни бащата на детето пред Нова. 

Анелия проговори за катастрофата, бащата на раненото дете бил с положителна проба за амфетамин

"Реагирал съм остро, да. Детето ми лежеше на пътя", каза още Никола. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
6722 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.21 | 10:33

1
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

Добави коментар

Водещи новини