Конфискуваха близо 500 кг наркотици в Бургас

  • 10 август 2024 16:39

  • 1520
  • 1
Конфискуваха близо 500 кг наркотици в Бургас
© Getty Images

Опит за контрабанда на общо 480 кг дрога спряха днес бургаските митничари.

Внушителното количество било открито в макара в ремарке без влекач, позиционирано на ферибот „Дружба“, дошъл от Грузия в четвъртък, съобщава Нова. 

Късно снощи влекач доближил кораба, за да го изтегли в акваторията на пристанището, с него пристигнали за проверка и митническите служители. Все още не е уточнено дали действията им са били по сигнал.

Трима задържани при операция на ГДБОП срещу група за трафик на наркотици

Ремаркето е азербайджанско, а задържаният в петък шофьор, който е дошъл да го закача, също е азербайджански гражданин. В момента мъжът е подложен на разпит, научи "EraNova". Изяснява се дали става въпрос за хероин или друг наркотик.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1520 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.10 | 16:59

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини