Евакуиралите се жители след взрива край Елин Пелин вече са в домовете си, проверяват какви са щетите на имущесвото им

  • 27 юли 2024 08:23

  • 1667
  • 2
Евакуиралите се жители след взрива край Елин Пелин вече са в домовете си, проверяват какви са щетите на имущесвото им
© Bulfoto

Ситуацията в Гара Елин Пелин вече е спокойна.

Голяма част от хората, които в четвъртък се евакуираха за минути, след като складове за фойерверки се взривиха, вече отново са по домовете си, за да видят щетите по имуществото си.

Жертви на взривовете са 48-годишният преподавател в Минно-геоложкия университет доц. Петър Шишков и 20-годишната му дъщеря Кристина Шишкова, която също загуби живота си, въпреки усилията на лекарите. Двама души все още са в неизвестност. Единият е синът на собственика на складовете, а другият е служител. 

Почина и младата жена, пострадала при взривовете край гара Елин Пелин

„Имаше големи взривове, 10 минути след това електричеството спря в нашия квартал. Частично взривовете продължават. Не си спомням преди да е имало такива взривове от тези складове”, разказва Емил, жител на Елин Пелин, пред Нова тв.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.27 | 13:53

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Емѝ...бум бум в анала- МИРОСЛАВ ИБАНИЯ КАТИЛА

2024.07.27 | 09:45

1
Аз съм психо лайняра мирослав блажев Катила от Севлиево , дето пиша тук в сайта глупости по цял ден. Иначе, си духам на циганите и радикалния турчин Ахмед Муса в Ловешкия затвор.

Добави коментар

Водещи новини