Челна катастрофа блокира движението между Първомай и Поповица

  • 15 юли 2024 14:31

  • 615
  • 1
Челна катастрофа блокира движението между Първомай и Поповица
© Булфото

Два автомобила се сблъскаха челно на изхода на Първомай в посока Поповица, движението в пътния участък между Първомай и Поповица е спряно.

Създадена е организация полицейски екипи да пренасочват трафика към други възможни маршрути, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за катастрофата е получен около 13:10 часа.

След челния сблъсък между двата автомобила към мястото веднага са насочени екипи на Спешна медицинска помощ, полицията и пожарната със специализирана аварийно-спасителна техника.

Моторист се заби в табели за ремонт в Пловдив

По предварителни данни двама души са транспортирани в болница за прегледи. На местопроизшествието се организира оглед за изясняване на всички факти и обстоятелства около катастрофата.

До приключване на работата на разследващите движението в участъка е спряно. Полицейски служители подпомагат трафика и насочват автомобилите по алтернативни маршрути. Към автомагистрала „Тракия“ се преминава през селата Милево и Плодовитово, а към Пловдив - през Асеновград, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
615 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.15 | 16:36

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини