Пожар бушува във вилна зона край Русе

  • 10 юли 2024 16:23

  • 3363
  • 1
Пожар бушува във вилна зона край Русе
© Bulphoto (архив)

Вчера, в периода от 16:12 до 21:40 часа, два екипа от Първа Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН), един от Втора РСПБЗН и още един от Специализиран сектор за оперативни дейности (ССОД) – Русе, бяха изпратени на сигнал за запалени сухи треви и храсти на голяма площ в района на вилна зона „9-ти километър“ в Русе, съобщават от пожарната в крайдунавския град. 

При пристигането на място, пожарникарите установиха, че горят сухи треви и храсти в дворовете на вили, като пожарът се разраства с бързи темпове и обхваща и други съседни дворове. Огънят успя да засегне изоставена постройка.

Поради силния вятър и пресечения терен, пожарогасенето беше доста затруднено.

Пожар затрудни движението по АМ "Струма"

След потушаването на пожара, екипи на Първа РСПБЗН и ССОД – Русе останаха на място до 07:00 часа тази сутрин, за да извършат дежурство и да предотвратят евентуално повторно възпламеняване. В работата по ликвидирането на произшествието се включиха и представители от доброволното формирование при Община – Русе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3363 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.10 | 18:56

1
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex

Добави коментар

Водещи новини