Журналистът Иван Рачев: Брендо може би се е прибрал, защото са му свършили парите

  • 10 юли 2024 13:48

  • 14432
  • 6
Журналистът Иван Рачев: Брендо може би се е прибрал, защото са му свършили парите
© Булфото архив

Соченият за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо може да се е върнал в България, където влезе в затвора, защото парите му са свършили. Това предположение направи разследващият журналист от “Банкеръ” Иван Рачев пред Дарик радио. 

БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва изчезна безследно преди шест години, когато присъдата му от 6 години затвор за пране на пари от наркотрафик у нас влезе в сила на последна инстанция. Междувременно беше осъден и в чужбина. Той получи 20 години лишаване от свобода в Италия по т.нар. дело “Кокаинови крале”, а в Румъния - 10 години затвор за наркотрафик. Заради присъдите БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва беше издирван с червена бюлетина от Интерпол. След 6 г. безуспешно търсене, на 24 юни БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва се появи пред вратите на Централния софийски затвор. Тогава от МВР не дадоха логично обяснение как е възможно издирван от три държави беглец да влезе у нас безпроблемно. Вътрешният министър Калин Стоянов обясни само, че от силовото ведомство подозират, че е пристигнал в България на 8 юни 2022 г. с незаконният полет на малък самолет “Пайпър”, за който се разбра, че е нарушил последователно въздушното пространство на Унгария, Румъния, Сърбия и България, без да бъде установена радиовръзка с него. Прокуратурата тогава започна разследване по случая, но без резултат.

“Доколкото знам се е прибрал с “онзи неизвестен самолет”, дошли са едни хора и са го закарали в хотелския му комплекс “Оазис” в курорта Лозенец”, коментира разследващият журналист Иван Рачев пред Дарик. Той не допусна връзка между прибирането на БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва и бизнесмена Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, който също се прибра у нас след 3 години неизвестност и издирване във връзка с 19 обвинения. Причината - “двамата да са копали в една бразда”.

Запитан дали е възможно завръщането на БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва да е свързано с опит да обезпечи сигурността си, Рачев заяви: “Не. Всички казват, че само кораб не може да се внесе в затвора, защото там няма плавателен канал. Няма човек, който да е сигурен в затвора, в който и да било затвор”. 

Разследващият журналист заяви, че соченият за кокаинов крал вече не е такъв след присъдите му в чужбина. И обясни, че официалното му израстване в престъпния свят е станало покрай бизнесмена Иван Тодоров-Доктора, който бе показно разстрелян с 13 куршума през февруари 2006 г.

Журналистка за Брендо: Той е много повече от кокаинов крал

“Мисля, че е употребил и едни контакти на тъста си - т.нар. Сашо Бицианито - бивш служител, представител на марката “Бициани” у нас. Освен това те си бяха баджанаци с Косьо Дишлиев, който го застреляха на улицата”, каза Рачев.

Константин Дишлиев, който е женен за сестрата на съпругата на БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва и бе негов съдружник, беше убит през 2005 г. Две години по-късно смъртоносни куршуми застигнаха и майка му Йорданка Запрянова, малко преди да даде показания в прокуратурата по разследване срещу БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва.  

Рачев шеговито заяви, че единствената служба, за която очевидно БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва не е работил е КГБ, защото нямаше да го разкрият в Украйна. През 2022 г. стана ясно, че прокуратурата в Киев разследва сочения за наркобос за държане на фалшив и легален украински паспорт.

“За нашите служби работи със сигурност. Има си чадър, няма как да си такъв и да имаш чисто съдебно минало без чадър. Той беше основният заподозрян за екзекуцията на Косьо Дишлиев и майка му. В България имаше дело за пране на пари. По делото с Пепи Амигото също се отърва”, припомни Иван Рачев.

Той заяви, че не му се вярва съпредседателят на ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да са негови “орисници”. 

“Двамата не са толкова глупави. Те могат да го “чадъросват”, но поне през три позиции. От 2001 до 2005 г. БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва беше на върха, докато Борисов беше главен секретар”, каза Рачев.

Той коментира и че БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва има сериозен легален бизнес чрез подставени лица в сферите на строителството, недвижимите имоти, хотелиерството.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
14432 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Sssss

2024.07.11 | 17:10

6
Eee sme6nik kvi pari sa mu svar6ili be palq4o , da te svar6at manafite teb utepano jurnalist4e
Коки

2024.07.11 | 08:55

5
Поредния малоумник който се има за разследващ журналист
ММ

2024.07.10 | 14:08

2
Бива ли да има тъпи журналисти?

2024.07.10 | 16:05

4
бива, бива, много бива...

2024.07.10 | 14:27

3
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex
Крокодил надежда доййчева

2024.07.10 | 14:03

1
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеъ.р ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Наде.жда Дойч.ева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

Добави коментар

Водещи новини