Възрастна жена е станала жертва на телефонна измама в Казанлък

  • 03 юли 2024 12:05

  • 324
  • 2
Възрастна жена е станала жертва на телефонна измама в Казанлък
© pixabay

Възрастна жена от Казанлък е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Тя е била заблудена и е хвърлила през терасата на дома си сумата от 7000 лева. 

Вчера в Районното полицейско управление в Казанлък се е явила 88-годишна жена, която заявила, около 12:00 ч. на домашния ѝ телефон се е обадила плачеща жена, която ѝ е съобщила, че по-голямата ѝ внучка е катастрофирала и е причинила смъртта на дете. В разговора се включил и мъж, който обяснил, че трябва да се предостави сума пари, за да не влезе внучката ѝ в затвора.

По случая е образувано досъдебно производство. 

86-годишна жена метна през терасата си 8 хиляди лева и златни накити на телефонни измамници

БТА припомня, че в края на май т.г. жертва на телефонна измама стана и възрастна жена от Стара Загора. Тя е предала на телефонните измамници в два поредни дни сумата от 6600 лева. Жената е получила обаждане по телефона от непознат мъж, в което ѝ е било казано, че трябва да даде 15 хил. лв. за спешна операция на дъщеря ѝ.

Последвайте канала на

Калина Христова
324 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Вану

2024.07.03 | 12:33

2
Горките пенсионери...! Реват, че нямат пари и гладуват, а после хвърлят хиляди пачки в лева и Евро??? Да се чуди човек кое е вярно... Ужас
Анонимен

2024.07.03 | 12:29

1
Които трябва да предотвратяват това нещо да не би да вземат такса спокоиствие

Добави коментар

Водещи новини