Бившият директор на отдел "Издирване" Красимир Занев: Брендо се е изплашил да не го застигне съдбата на Поли Пантев

  • 26 юни 2024 11:07

  • 2755
  • 1
Бившият директор на отдел "Издирване" Красимир Занев: Брендо се е изплашил да не го застигне съдбата на Поли Пантев
© Булфото, архив

Как може обявени за издирване лица да влизат в страната и да не могат служителите на МВР да разберат? Желанието на Евелин Банев-БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва да влезе в затвора може би е, за да не го стигне съдбата на Поли Пантев, който беше намерен в Аруба убит. Това каза пред NOVA NEWS Красимир Занев, бивш директор на отдел "Издирване" в МВР.

Той припомни, че Банев е получил на най-висока инстанция - шестгодишна присъда лишаване от свобода.

Бившият директор на НслС Бойко Найденов за Брендо: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

"10-15 дни преди произнасянето ѝ, БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва е знаел това и е напуснал България. Обявен е за издирване, първо в България, после и с червена бюлетина. Години наред го търсиха, но безуспешно. Освен нея той има 20-годишна присъда в Италия и 10-годишна в Румъния. Те няма да се сборуват. Взема се предвид най-тежката - 20-годишната. В момента той е на 60 г., ако я излежи, като излезе ще бъде на 80 години", посочи Занев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2755 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КАТИЛА Е ШИЗО СФФФФИНЯЯЯЯ

2024.06.26 | 11:47

1
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ!.

Добави коментар

Водещи новини