Мъжът, извършил жестокото убийство в Бургас, не е биологичен баща на детето

  • 21 юни 2024 12:42

  • 4463
  • 1
Мъжът, извършил жестокото убийство в Бургас, не е биологичен баща на детето
© Bulfoto

Разследването на жестокото престъпление в Бургас продължава. Мъж уби жена си с нож, забит във врата ѝ след това се самоуби.

Тялото на 32-годишната жена, с която 35-годишният мъж живеел на семейни начала, беше открито в парк в квартал "Славейков".

Полицията подозира, че убийството е извършено пред 4-годишното дете на младата жена. Детето било открито в 18 ч. от случаен минувач пред църквата "Света Троица" в парк "Изгрев". Пред униформените обяснило, че майка му и мъжът се скарали и го изоставили. 5 минути по-късно друг гражданин открил безжизненото тяло на майка му зад храма, цялата облята в кръв.

По официална информация от полицията, детето в момента е при бабата – майката на загиналата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог, съобщи Нова тв.

Убиха жена пред детето ѝ в Бургас

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4463 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.21 | 13:05

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини