Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете

  • 10 юни 2024 10:09

  • 667
  • 1
Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете
© Булфото

6-годишно дете пострада, след като бе блъснато от моторист в айтоското село Ябълчево на 9 юни вечерта, съобщават от МВР.

Инцидентът станал около 19.40 ч. когато мотоциклет «Азия Уинг LX 450», управляван от 35-годишен мъж от селото блъснал внезапно излязло на пътното платно 6-годишно момиченце от Айтос.

Детето веднага е било транспортирано до бургаска болница, където е прегледано и освободено за домашно лечение. Водачът на мотора също пострадал, получавайки рана в областта на лявата ръка и охлузвания. Той е прегледан в болницата, но не е хоспитализиран.

Пиян моторист без книжка се заби в мантинела, пострада 5-годишно дете

По данни на полицията мотористът не е притежавал свидетелство за управление на МПС, валидно за категорията, към която спада управлявания мотоциклет, а причина за катастрофата е движение с несъобразена с пътните условия и трафика скорост на права пътна отсечка.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
667 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.10 | 15:58

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини