Застъпник със смразяващ инцидент пред секция в Добрич

  • 09 юни 2024 19:10

  • 2736
  • 0
Застъпник със смразяващ инцидент пред секция в Добрич
© Булфото (архив)

Мъж на около 40 години е претърпял инцидент около 18:00 ч. тази вечер в секционна комисия, намираща се в квартал "Добротица" в Добрич. За това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Оттам допълват, че мъжът е бил застъпник на политическа партия в секцията, която се намира в сградата на Педагогическия колеж в града.

Мъжът припаднал пред входа на сградата, ударил си главата и си глътнал езика. Установено е, че има епилептично заболяване. От пресцентъра на полицията посочват още, че на място пред сградата са се намирали служители от патрулно-постова дейност към Първо районно управление - полицаите Мирослав Цанев и Бирджан Енвер.

Двамата успели да окажат на мъжа първа медицинска помощ, за да може той да си поеме въздух, и да го стабилизират до пристигането на екип от Центъра за спешна медицинска помощ. Мъжът е транспортиран до болницата в Добрич. 

Над 32 000 души са упражнили правото си на глас в област Добрич към 16:00 часа. Избирателната активност при избора за народни представители е 18,82 процента, а при вота за Европейски парламент активността е 16,82 на сто.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини