Ето какво се случи след среднощния екшън в Перник

  • 07 юни 2024 08:55

  • 2142
  • 4
Ето какво се случи след среднощния екшън в Перник
© Pixabay

Среднощна гонка с няколко автомобила и побой в центъра на Перник. Пострадали са няколко души. След случката вече има и задържан и той е стар познайник на полицията.

Шофьор настига друг автомобил, след което без причина го удря няколко пъти отзад. В последствие се стига и до нанасяне на физически удари. Междувременно в центъра на града са пострадали и други хора, които случайно са се намирали на улицата по това време.

"Синът ми е категоричен, че няма засичане, тъй колата е дошла изненадващо за секунда отзад. Двамата шофьори не се познават и не са имали никога контакт помежду си. Човекът от другата кола слиза и се опитва да му нанесе удар. Той продължава да го пита какво се случва и защо. Синът ми се качва отново в колата и тръгва, другия шофьор го настига като ударите започват доста по-силни и в един момент сина ми решава, че ще спре отново, защото пред него има мост, от който може да бъде избутан и да падне от моста", разказа пред БНТ  Галина Георгиева, майка на един от пострадалите.

Отново се стига до удари между двамата. Синът на Георгиева пада на земята, спъвайки се, а другият човек се качва в джипа си, засилва се, удря за последно автомобила и потегля.

От полицията в Перник казаха, че въпросния мъж вече е привлечен като обвиняем и е задържан за срок до 72 часа. Днес ще му бъде поискана мярка "задържане под стража".

Задържаха мъж, вилнял посред нощ по пернишките улици

Последвайте канала на

Десислава Станева
2142 4

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.07 | 11:55

4
Защо полицаите са татуирани и изглеждат като мутри и сечудиш предрешен престъпник ли е това или орган на реда Мен ме е страх от такива а един малък и слаб татуиран пък е за смях

2024.06.07 | 11:25

3
Един винкел в главата, на късопишковият деб€€ил със джипа !!
хикс

2024.06.07 | 10:55

2
Не е ли време вече тия "стари познайници"на полицията,да са по затворите?

2024.06.07 | 09:55

1
ръждиви винкели

Добави коментар

Водещи новини