Шофьор заби колата си в канавка преди отбивката за хасковското село Маслиново

  • 04 юни 2024 17:57

  • 2051
  • 3
Шофьор заби колата си в канавка преди отбивката за хасковското село Маслиново
© Булфото

38-годишен мъж с БМВ излетя в канавка край пътя, на километър от село Маслиново, показват снимките на агенция Булфото.

В колата са пътували и две жени. Тримата са откарани за преглед в Спешна помощ. Инцидентът е станал в късния следобед след село Горно Войводино до отбивката за село Маслиново на прав участък от пътя. Водачът е изтървал контрола над автомобила, ударил се е в дърво, а след това е спрял в канавката. От удара едната гума на колата е изхвърчала. 

Зрелищна катастрофа в Хасково - шофьор обърна по таван колата си

Роднина на шофьора разказа на място, че племеникът наскоро се прибрал от гурбет в чужбина и си купил БМВ-то. На място пристигнаха пътни полицаи и пожарна, а причините за инцидента се изясняват. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. 

Снимка: Булфото

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2051 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.04 | 20:27

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.04 | 20:05

2
Видяхме шкембето на преден план, трябваше да го накарате да свали гащите си малко по- надолу. Колата в шубрака се губи.това е втори план.

2024.06.04 | 18:22

1
отлично шкембе, но вместо него да бяхте снимали шосето - обикновено на тия завои има по 3-4 пръста непочистена кал, заради която хората фъчат по допирателната.

Добави коментар

Водещи новини