Охранители изгониха пиян скандалджия от пловдивска дискотека, той им извади нож

  • 08 май 2024 12:04

  • 186
  • 1
Охранители изгониха пиян скандалджия от пловдивска дискотека, той им извади нож
© Novini.bg/ Canva

Пиян младеж сътвори истински екшън в пловдивска дискотека навръх Гергьовден. Той посетил заведението към полунощ, като употребил много алкохол.

Минути преди 05.00 часа сутринта започнал конфликт с друг посетител в дискотеката, поради липсващото му яке. Напрежението ескалирало и се наложило охраната да го изведе. Почерпеният младеж, обаче, извадил нож срещу тях.

Охранителите веднага подали сигнал в полицията. На място пристигнал екип от двама униформени. Те се представили на младежа и поискали документ за самоличност. Той започнал да вика срещу тях и да ги обижда.

Единият полицай пристъпил към личен обиск, като в бельото, в задните му части открили сгъваемия нож, който пияният посетител извадил срещу охранителите.

Към младежа се приближил негов приятел, който се опитал да му обясни, че е дошъл без яке, но получил удар в лицето с ръка и с крак. Оскърбителното отношение и ругатните към полицаите продължили и след проявената агресия, предаде "Марица". 

Униформените опитали да го задържат, но пияният яростно се съпротивлявал. С помощта на охранителите, служителите на МВР успели да му сложат белезници и да го откарат в близкото районно.  Изправен пред магистратите, младежът признал вината си. Казал, че е употребил алкохол и че не се сеща какво точно се е случило. Изразил съжаление и разкаяние за стореното. Магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
186 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.08 | 14:39

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини