Иво Дошев: Не съм нападал физически Стефан Спасов

  • 21 април 2024 20:47

  • 646
  • 3
Иво Дошев: Не съм нападал физически Стефан Спасов
© Булфото/ Стефан Спасов

Общинският съветник Стефан Спасов не е бит, както съобщиха преди дни от „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и". Това твърди във Facebook профила си Иво Дошев, за когото от „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“ съобщиха, че е нападнал общинаря.

"Видеото, в което се вижда как се прибирам след разговора ни (на мен и съседите ми) с общинския съветник от “Спаси София” Стефан Спасов (не изглежда да е бит, нали)… И не изглежда да е със счупени очила, докато е бил бит също", пише Дошев.

"Лъжата на “Спаси София”: „Общински съветник е физически нападнат посред бял ден от Иво Дошев, докато бил на място да проверява ремонтните дейности”.

Истината: Разговаряхме с него, обсъдихме проекта и обхвата на работа и си тръгнахме. Не е бил бит, докато проверява работниците, както твърдят.

Истината: След като го попитах за електробусите и защо липсват като стратегия за София, предвид че са най-евтиния и най-екологичен транспорт, Стефан Спасов рязко агресира и тръгна подире ми, за да се заяжда с мен, очевидно търсейки конфликт с мен. Аз от моя страна бързах, защото имах работа за през деня и се опитвах да се прибера за да си я започвам и не му обръщах внимание. А това много го издразни и той ме снимаше с камерата на телефона си докато вървях и се заяждаше с мен

Това, че не му обръщах внимание не му хареса и той продължаваше да върви след мен, продължавайки да търси конфликт. Когато стигнах до входната врата, той застана пред мен и не ми даваше да си вляза, започна да ме бута и да ми дърпа и тегли ръката, докато си отключвам, но дори и тогава не съм го бил, просто му свалих очилата с два пръста и го пратих да си ги взима. Аз си отключих и си влязох. Това е, което стана - и съседи и работници са описали точно това в показанията си - и само Стефан Спасов е писал, че е бил бит", продължава Дошев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
646 3

Коментари 3

Добави коментар
Само

2024.04.22 | 03:46

3
дето изведнаж му фръкнаха очилата на три метра
Борко Бонев циганчето

2024.04.21 | 21:24

2
Значи пИдалите на мис Бони и той самия трябва да бъдат еВани с чепати клони в ауспуха а не бити.

2024.04.21 | 20:57

1
ЛЪЖЕ ИВО ДОШЕВ

Добави коментар

Водещи новини