Осъждан преби с тръба родителите си, отказали да му дадат пари

  • 15 април 2024 16:36

  • 1549
  • 4
Осъждан преби с тръба родителите си, отказали да му дадат пари
© Булфото

Мъж преби родителите си с метална тръба, юмруци и крака, след като отказали да му дадат пари.

Районна прокуратура – Враца го обвини за тормоз над родителите си и за неизпълнение на заповед за защитата им от домашно насилие. Тя му била наложена след системният побой, който им налагал. Това съобщават от прокуратурата.

Ц.Б. (на 40 години) е криминално проявен. Срещу него има 66 водени заявителски материали и 11 криминалистични регистрации.

Осъждан е 19 пъти. Понастоящем изтърпява ефективно поредното му наложено наказание „лишаване от свобода". След освобождаване от затвора през август 2022 г. Ц.Б. заживял в с. Борован в дома на възрастните си родители К.С. и Г.С.

Той не работел, злоупотребявал с алкохол, искал пари от тях. Когато те му отказвали, заплашвал ги, обиждал и ги пребивал. Първоначално пострадалите търпели тормоза, налаган от сина им. Впоследствие обаче положението станало нетърпимо.

След поредния побой и заплахи от страна на Ц.Б. родителите му подали в съда молба по Закона за защита от домашното насилие. На основание издадена заповед за незабавна защита, а по-късно и по решението на съда обвиняемият бил задължен да се въздържа от домашно насилие спрямо К.С. и Г.С. и му било забранено да ги доближава на по-малко от 200 метра за срок от 12 месеца.

Освен това той бил отстранен от съвместното жилище, което обитавал с родителите си. С цел минимизиране на напрежението и избягване на конфликти, пострадалите се преместили в друг имот в селото, оставяйки го да живее сам. Вечерта на 02.06.2023 г., въпреки наложените му ограничителни мерки, Ц.Б. отишъл в дома им и отново поискал от тях пари.

Техният отказ го ядосал. Той пребил двамата си родители с метална тръба, с юмруци и крака.

Успял да вземе от баща си ключ от колата му и избягал. По-късно се върнал, подкарал колата, катастрофирал с нея и я изоставил.

По случая бил подаден сигнал и образувано досъдебно производство. Предстои поредното за обвиняемия Ц.Б. наказателно дело да продължи в съда.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1549 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
хикс

2024.05.28 | 15:10

4
Петдесет камшика на голо, пък да видим дали ще посегне отново.

2024.05.25 | 07:33

3
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­и­ ­­м­о­­­м­и­­­ч­е­­­т­­­а­ ­в­­и­ ­­­о­ч­­­а­­к­­­в­­­а­­т ­­-­­­ X­­1­8­­.­F­­U­­­N

2024.04.15 | 22:52

2
Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:---> use.my/bman
Чобан ефенди

2024.04.15 | 19:03

1
Врачански свине блатски.

Добави коментар

Водещи новини