Прокурорски чадър над бизнесмен, бетонирал вековния плаж "Робинзон"

  • 08 април 2024 14:24

  • 705
  • 2
Прокурорски чадър над бизнесмен, бетонирал вековния плаж "Робинзон"
© YouTube/ Днес България

Лицето Венелин Ташев, което превърна в бетонно гето вековния плаж "Робинзон", е на път да се превърне в недосегаемо от българските власти или поне така излиза от милостивите действия на морските магистрати, пише "Блиц".

Медийна проверка установи, че Окръжната прокуратура в Бургас и колегите им районни обвинители от Несебър повече от година не са се задействали за действията на Ташев и отказват да образуват наказателно производство срещу него.

Няколко журналистически разследвания разкриха безобразията, които се извършват на територията на "Робинзон". Те бяха установени надлежно от служители на МРРБ, които посочиха 11 незаконни и животозастрашаващи постройки, които всеки момент могат да вземат жертви.

Но въпреки железните констатации, към които са прикрепени и множество солидни доказателства, прокурорите се правят на приятно разсеяни.

Но най-показателна е оглушителната тишина по проверката, която течеше срещу Ташев за купуване на гласове при изборите за местна власт.

Повдигнаха обвинение на несебърски общинар за купуване на гласове

Но явно магистратите все още се ослушват и не предприемат по-категорични действия. Дали Ташев си е издействал благословия от правоохранителната система, или има някаква друга намеса, предстои да разберем.

Почтените хора в Несебър, които останаха без една от емблемите си - "Робинзон" си задават въпроса защо магистратите изпитват толкова голям респект от момчето с бели чехлички, което се качи на Ролс-Ройс за стотици хиляди евро и се прави на велико.

Хората са възмутени от липсата на справедливост и са твърдо решени да сезират всички държавни институции за скандалния случай.

Последвайте канала на

Novini.bg
705 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:54

2
❤️ Г­­о­­р­е­щ­­и­ ­­м­­о­­м­­­и­ч­­е­­­т­­­а­ ­­в­и­­­ ­­о­­ч­а­к­­­в­­­а­­т ­-­ X­­­1­­­8­­.­­­F­U­­­N

2024.04.08 | 17:36

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини