Разкриха крупна домова кражба в Костинброд

  • 08 април 2024 12:46

  • 1187
  • 1
Разкриха крупна домова кражба в Костинброд
© Булфото (архив)

След бързи оперативни действия е разкрита крупна домова кражба в Костинброд, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР София.

Около 16.30 часа на 4 април в ОДМВР-София постъпил сигнал за извършена кражба от частен дом в Костинброд. По данни на собствениците, от дома им били отнети значителна парична сума в различни валути, голямо количество златни бижута и часовници. При огледа на местопроизшествието е установено, че в къщата е проникнато след взломяване на входните врати. В рамките на образуваното досъдебно производство незабавно били предприети оперативно-издирвателни действия съвместно от криминалисти на ОДМВР-София и ГДНП, в хода на които полицейските служители установили авторите на престъпното посегателство – двама столични рецидивисти. 

Търсят крадец на 2000 лв. в Монтана

При извършените процесуално-следствени действия на адресите им са намерени и иззети част от инкриминираните вещи. Единият извършител е задържан за срок до 24 часа. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата му е повдигнато обвинение и мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Съучастникът му е обявен за общодържавно издирване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1187 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.08 | 17:39

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини