Дете пропадна в шахта във Варна

  • 26 март 2024 07:38

  • 979
  • 3
Дете пропадна в шахта във Варна
© Нова телевизия

 В петък вечерта във Варна майка и 7-годишната ѝ дъщеря се прибирали от разходка.

Преминавайки през шахта в подлез, неочаквано детето пропаднало. Оказва се, че в самата шахта е имало дупка и кракът на детето се е заклещил вътре.

Дете падна в шахта в Пловдив

След случилото се момиченцето е с хематом. За щастие не се стигнало до по-сериозни последствия, но майката е категорична, че ще потърси правата си.

Общината реагирала бързо и обезопасила съоръжението. То се намира в близост до стадион „Спартак”, а на метри от подлеза има и училище.

„Прибирахме се след разходка. Слизахме по стъпалата. Детето ми ходеше до мен, говорехме си. Не беше без надзор. В този момент лявото ѝ краче пропадна. Случаен минувач ни видя и ми помогна да я извадим, защото съм бременна”, обясни в ефира на „Здравей, България” Елена Сеславова, майка на пострадалото дете.

Тя е категорична, че трябва да бъде извършена проверка и оглед на всички подлези на територията на общината.

„Тази шахта служи за отводняване на подлеза. Шахтите са в гаранционен срок и до няколко дни ще бъдат подменени от фирмата изпълнител. Самата дълбочина на шахтата е около 50-60 сантиметра”, подчерта Тихомир Тимов, директор "Инженерна инфраструктура" в Община Варна.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
979 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 05:11

3
❤️ Г­о­р­е­­щ­­и­ ­­м­­­о­м­­и­ч­­е­­т­­а­­­ ­­­в­­и­­ ­­о­­ч­­­а­­­к­­в­а­т ­-­­ X­­1­8­­­.­­F­­U­N

2024.03.26 | 09:39

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Изкуфял идиот

2024.03.26 | 09:04

1
Да идиот защото само един идиот може да прави коментари на фо на на тази трагедия

Добави коментар

Водещи новини