Катастрофирал ТИР блокира движението на автомагистрала "Тракия" , разпилени са дървени плоскости

  • 25 март 2024 15:23

  • 4134
  • 1
Катастрофирал ТИР блокира движението на автомагистрала "Тракия" , разпилени са дървени плоскости
© pixabay

Тежкотоварен автомобил е катастрофирал на 202-ри километър на автомагистрала „Тракия“ в посока София, съобщава Ивелин Иванов от пресцентъра на Областната дирекция на МВР, цитиран от БТА. 

Сигнал за инцидента е получен в 14:08 часа. В момента движението е ограничено от детелината на 208-ми километър в посока столицата.

„ТИР се е ударил в мантинелата, а движението е ограничено, защото по пътното платно има разпилян товар“, каза Иванов. За БТА старши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“, допълни, че на мястото на инцидента е възникнал пожар, който вече е ликвидиран. „В резултат на инцидента е възникнал пожар в товарния отсек на превозното средство, изгорели са част от ремаркето и товара, които е бил дървени плоскости. Реагирахме с два екипа, а пожарът е потушен“, обясни той. 

Тежка катастрофа с жертва затвори пътя Велико Търново - София

Движението в платното за Бургас е спокойно. 

Няма пострадали в резултат на катастрофата. В момента се изясняват причините за инцидента, допълниха от ОДМВР.

Движението се пренасочва по обходен маршрут път II-66 Стара Загора - Чирпан - АМ "Тракия" при пътен възел "Свобода". Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4134 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.25 | 16:30

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman

Добави коментар

Водещи новини