Спипаха двама с дрога в Софийско

  • 22 март 2024 11:11

  • 374
  • 2
Спипаха двама с дрога в Софийско
© МВР

Двама души са задържани по подозрение за наркоразпространение. Това съобщиха от ОДМВР-София.

Около 10 часа вчера, в с. Гара Елин Пелин, полицейски служители предприели проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от жителка на селото.

В хода на извършения контрол водачката била тествана с техническо средство, което отчело наличие на канабис и амфетамин в пробата й.

Шофьор отказа да бъде тестван за наркотици

Последвало претърсване на домашния й адрес, където криминалистите открили около 30 грама канабис, разпределени в полиетиленови пликчета. 41-годишната е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, разследването по които продължава.

В ранния следобед същия ден, в условията на неотложност, криминалисти от РУ-Ботевград пристъпили към проверка на адреса на осъждан мъж в с. Новачене.

Под матрака на легло в спалнята те попаднали на плик, пълен с тревиста маса MDMA и електронна везна. Още от същата дрога полицейските служители открили и в шише от лакочистител.

Общото количество иззето наркотично вещество е 55 грама.

MVR

37-годишният е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
374 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:40

2
❤️ Г­­­о­­р­­­е­щ­­и­­ ­м­о­м­­и­­­ч­е­­­т­а­ ­­в­­и­ ­­­о­­ч­­а­к­­­в­а­­­т ­­­-­­ X­­­1­­8­­.­F­U­­N

2024.03.22 | 13:25

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини