Антимафиоти арестуваха бургаски митничар

  • 19 март 2024 16:09

  • 2564
  • 1
Антимафиоти арестуваха бургаски митничар
© Пресцентър МВР

Двама бургазлии (47 г.) и (63 г.), вторият от които служител в Митница Бургас, са задържани за срок от 24 часа в резултат на проведена специализирана полицейска операция от служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност". Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морския град.

Задържането на 63-годишния митничар е осъществено при напускане на складова база на Безмитна зона-Бургас. При претърсване на личния му автомобил "Мерцедес", с бургаска регистрация, са открити и иззети около 30 опаковани тениски, носещи логото на запазени търговски марки, както и десет стека с цигари без бандерол от три вида марки.

ГДБОП разби престъпна група за фалшиви пари и документи

При извършено претърсване в складово помещение, стопанисвано от 47-годишния бургазлия и ползвано от задържания митничар, са намерени и иззети около 30 чувала с дрехи, носещи логото на запазени търговски марки. При претърсване в дома на 63-годишния мъж са открити още шест чувала с дрехи, с надписи на запазени търговски марки. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2564 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.19 | 20:57

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини