Несъобразена скорост е причината за катастрофата с две жертви в Добричко

  • 14 март 2024 11:18

  • 425
  • 1
Несъобразена скорост е причината за катастрофата с две жертви в Добричко
© Novini.bg/ Canva

В Добрич е образувано досъдебно производство за катастрофата, при която двама души загинаха, а други осем бяха ранени на пътя Добрич - Крушари.

Причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост. Загиналите са двама братя, работници в Горското стопанство, които са извършвали залесяване в района, предаде БНР.

Тежкият пътен инцидент е станал на пътя с. Росеново посока Добрич. На място е установено, че на прав участък лек автомобил, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, навлиза в насрещното платно и се блъска в товарен автомобил, съобщават от ОД МВР. На място загиват водачът на товарния автомобил, мъж на 55 години и возещият се при него мъж на 50 години. Още трима от пътниците в това превозно средство са настанени за лечение в реанимацията на МБАЛ Добрич в тежко състояние, с множество травми и опасност за живота. Други двама пътници са приети за наблюдение с мозъчно сътресение. Водачът на лекия автомобил също е настанен за лечение в реанимация, тежко пострадала е и возещата се на предна седалка жена.

От болницата посочват, че петимата пациенти, приети в тежко състояние, вече са стабилизирани. Единият от тях е претърпял операция, планират се операции и на останалите.

Тежка катастрофа край Добрич, има загинали

Последвайте канала на

Радина Лазарова
425 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.14 | 17:07

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини