36-годишен мъж е задържан със значително количество метамфетамин при акцията срещу разпространението на наркотици

  • 13 март 2024 14:57

  • 379
  • 1
36-годишен мъж е задържан със значително количество метамфетамин при акцията срещу разпространението на наркотици
© Bulphoto/архив

На 12 март 2024 г. от служители на секторите „Противодействие на криминалната престъпност“, „Специални тактически действия“ и отдел „Разследване“ при Областната дирекция на МВР в Русе се проведе специализирана полицейска операция по линия – "разпространение на наркотични вещества". Действията са реализирани под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе.

В хода на акцията на главен път Русе – Варна, в района на селищно образувание ДЗС, полицаите са спрели лек автомобил „Ауди А4“ с русенска регистрация, управляван от мъж на 36 г. от гр. Русе. В колата при претърсване са намерени и иззети 200 грама метамфетамин. Впоследствие е извършено претърсване и в къща на адрес в гр. Русе, ползвана от 36-годишния мъж, откъдето са иззети още метамфетамин и марихуана. По случая се води досъдебно производство за престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК. Мъжът е задържан до 24 часа по ЗМВР.

Хванаха дрогиран шофьор с два вида наркотици и без книжка

Работата по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе.          

Последвайте канала на

Десислава Станева
379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 15:07

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=====>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини