Възрастна жена е пострадала при пожар в Кюстендил

  • 13 март 2024 12:36

  • 262
  • 1
Възрастна жена е пострадала при пожар в Кюстендил
© Булфото

Жена на 84 години е пострадала вчера при пожар в къща в Кюстендил, съобщиха от полицията. Сигналът  е постъпил в Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" малко преди 17:00 часа.

Причина за възникването на пожара е техническа неизправност на газова бутилка, казаха от полицията.

Произшествието е обслужено от два противопожарни екипа. Газовата бутилка е угасена и изнесена на безопасно място. Екип на Центъра за спешна медицинска помощ се е погрижил за жената, пострадала при пожара. Тя е с изгаряне на двете длани и лицето. Жената е отказала хоспитализация и е била освободена за домашно лечение.

Пожар в жилищна сграда в центъра на София

Тридесет и четири битови пожара са регистрирани в Кюстендилско за периода от 1 октомври м.г. до 26 февруари 2024 г. - през отоплителния сезон, съобщиха по-рано от полицията. Десет от пожарите са с преки материали щети, а основните причини са самозапалване в комини  и строителна неизправност.

Четири пожара са възникнали от неправилно ползване на отоплителни уреди. Няма загинали и пострадали граждани от произшествия през този период, уточниха от полицията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
262 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 14:56

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=====>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини