Масов бой между фамилии до Бяла Слатина

  • 13 март 2024 08:50

  • 7134
  • 6
Масов бой между фамилии до Бяла Слатина
© Кадър бТВ

Масов бой между две фамилии прати младеж в болница.

Инцидентът е от белослатинското село Габаре, а потърпевшите се притесняват, че ще бъде потулен и виновните ще останат ненаказани, разказва бТВ.

Нападателите са използвали метална тръба, а камера заснема част от случващото се.

Случаят е от 12 февруари вечерта. Двама братя се опитват да разтърват две момчета, които спорят пред заведение. Следва размяна на удари.

По-късно двамата братя се прибират, но пред дома си са застигнати от близки на едното от момчетата. Нападателите са с метални тръби.

Едно от момчетата е в болница. Родителите се притесняват за живота му, тъй като е ударено в глава два пъти.

 

Снимка: Кадър бТВ

„Възстановявам се. Имам главозамайване при резки движения. Вие ми се свят. Всяка вечер с брат ми излизаме на заведение. Взехме и братовчед ни. Не знаехме какво е станало през деня. Видяхме момчето в центъра на селото. Братовчед ни слезе да го попита за някакъв спор с момиче. Започнаха да се бият, а ние слязохме да ги разтървем. Момчето посегна и на нас. Разменихме удари, след което се прибрахме“, обясни Шишман, който е потърпевш от нападението с метални тръби.

„Слизам от колата и в този момент две коли спират пред нас. Отидох да обясня какво е станало. Чичото на това момче извади една метална тръба и започна да ме удря в главата. Изпаднал съм в безсъзнание. След това са започнали да гонят брат ми“, посочи Шишман.

„Излязох. Кръв хвърчи навсякъде. Видях, че са с тръби. Тръгнах към тях. Питам ги защо бият детето ми. Започнаха и мен да ме бият. Защитавах се с ръце. Тръгнах назад да се изтеглям, но ме блъснаха отзад с автомобил. Опитаха се да ме прегазят. Загубих съзнание“, добави Мариан Митков, бащата на двамата братя.

„Бяха дошли жените им с ножове. Бяха довели деца на по 10-годишни деца също с ножове, за да ни дупчат. Цеца, Иванчо, Ангел – пребиваха го на земята, а аз не можех нищо да направя. Звъннахме не бърза помощ и тръгнахме към Бяла Слатина. По пътя прехвърлихме детето в линейката. Докторите решиха, че трябва да го откарат в Плевен. Детето беше няколко дни там. Другият ми син го е страх да излезе от вкъщи“, каза бащата.

„Това си е опит за убийство. Не може тези хора да дойдат така пред дома ми и да има такава саморазправа. Можеше да викнат бащата и да кажат какво се е случило, а не със слизането от колата да пребиват момчето с метални тръби. Тези хора не знам как мислят“, коментира майката Невена.

Нападателите даже не са били задържани от полицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7134 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 09:06

6
❤️ Г­о­­­р­­­е­щ­­­и­­ ­­­м­­­о­м­и­­ч­­­е­­­т­а­ ­в­и­ ­­о­ч­а­­к­­­в­а­т ­­-­­ X­1­­8­.­­F­U­­­N

2024.03.13 | 12:23

5
Ай мангала е бушонира

2024.03.13 | 09:47

4
Учат се от беджанците
на село

2024.03.13 | 09:46

3
освен да се сбиете, няма забавления. Боен Клуб ГАБАРЕ /габарски идиоти/
патриот

2024.03.13 | 09:30

2
оставете ги да се самоизбият тия идиоти

2024.03.13 | 09:16

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини