5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа в Бургаско

  • 09 март 2024 18:59

  • 3583
  • 1
5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа в Бургаско
© Freepik

5-годишно момиченце е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас в събота, в която загина млада жена. Пострадалите са общо трима. 

Инцидентът е станал около 14:56 ч. в пътната отсечка Бургас - Средец в района на разклона за Черни връх. При челен удар между два автомобила е загинала 33 годишна бургазлийка - пътуваща на предната дясна седалка в един от автомобилите - "Ситроен С3", с бургаска регистрация, шофиран от 53 годишната й майка. В колата са били и двете деца на загиналата - сестрички на 5 и 8 годинки, които са откарани в УМБАЛ Бургас със следните диагнози, пише "24 часа".

32-годишна жена загина при челен удар в Бургаско

5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и има опасност за животa му, а 8-годишната му сестричка е с комоцио. 53-годишната шофьорка е контактна и в момента се уточняват нараняванията ѝ. 

 Шофьорът на виновния автомобил - "БМВ", с бургаска регистрация, 59 годишен мъж от с. Константиново, не е пострадал. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, и двете проби са отрицателни.

Пътят е затворен до приключване на огледа на местопроизшествието, като се използва обходен маршрут. Вероятна причина за инцидента е внезапното навлизане на "БМВ"-то в лентата за насрещно движение.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3583 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.10 | 10:03

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини