Наш диджей загина при нелеп инцидент

  • 05 март 2024 10:11

  • 7582
  • 6
Наш диджей загина при нелеп инцидент
© Фейсбук

Футболният клуб Дунав (Русе) потъна в скръб. "Драконите" тъгуват за непрежалимата загуба на Ники Димов (DJ Zmey). Русенци информираха, че той е загинал при нелеп инцидент, без да влизат в подробности.

"Поредната невъобразима и нелепа трагедия, свързана с човек от нашата общност ни застигна днес (4 март 2024 г.) - един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора - Ники Димов (DJ Zmey) си замина при нелеп инцидент", обявиха тъжната вест от ФК Дунав (Русе). 

"Ники бе страхотен приятел на Дунав и винаги бе с клуба дори в най-тежките моменти. Това е поредна тежка и непрежалима загуба в много кратък период от време. Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите", добавиха от футболния клуб.

79-годишен шофьор загина при катастрофа в Дупница

Само преди месеци Ники се представи силно в играта "Сделка или не" по NOVA, спечелвайки сумата от 10 000 лева.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7582 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.03.05 | 17:51

6
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man
Новини бг

2024.03.05 | 13:16

5
Има само на активната линия в ротация над 600 000 военни. Бърза логистика. Сериозни укрепления. Ракетите не свършват. Снарядите също. По целият фронт кипи и има напредък. Постоянен приток на доброволци. Месечно средно 30 000 нови влизат за обучение. Военната промишленост работи на високи обороти. Икономиката по изчисления на МВФ ще има растеж. НАТОвското учение е от 90 000 миндила. Половината даже не са пехота. Съмнителна подготовка. Разхвърляна логистика. Колективно запада не може да произведе милион снаряди за година. Русия до края на тази ще мине 4 милиона като таргет. Тестваха успешно поредица от системи. С500 миналата седмица срещу собствените си хиперзвукови ракети. Колективният запад няма достатъчно ПВО да издържи и една комплексна атака. Икономиката му пъшка. Германската пътува към дъното. Великобританската едва диша. Американската се крепи на поредните заеми. Ма иначе искат ТСВ. И щели да победят щото имали уондървафли и ядрени ракети. Два теста на Трайдънт от островните плъхове. Две пльоквания във водичката. Велик самолетоносач втора година не може да тръгне от дока. Перката неще да се върти. Трактористи търсят кой да бесят от младите глобални лидери. В САЩ мигрантите ще фалират локалните бюджети. Не могат да се разберат за някви кържави милиарди да си оправят границата. Тексас прие собствени закони за справяне с кризата. Ма иначе НАТО се разширява, което по логиката на малоумниците значи незабавна победа. Акциите на Дженерал дайнамикс, производителят на Абрамс последваха съдбата на Леопард, Челинджър, Брадли. Едни хуси пак потопига кораб на плъховете. Добре. Че чекаме перемогата. Некой друг път.
фгхф

2024.03.05 | 12:36

4
Ваксинираните нелепо си отиват !!!
...,,- ,,болимехуя. 9

2024.03.05 | 11:23

3
не...акула...медуза..
...,,- ,,болимехуя. 9

2024.03.05 | 11:23

2
квоправи..напьтя...
Акула

2024.03.05 | 10:46

1
Бог да го прости Мир на Душата му

Добави коментар

Водещи новини